Motıon control of robot by usıng 3d camera - Sarıkaya, Yusuf (My University, 2017)
Endüstride birçok zaman zor koşullarda çalışması için insan gücü yerine robot gücü kullanılmaktadır. ABSTRACT In industrial applications, the operatives have to use robots which are in a risky environment.
Keywords: Hareket Algılama; Human-Robot Interaction; İnsan-makine sistemleri; İnsan-robot etkileşimi; Kinect; Mekatronik; Robot Kol Motion Capture; Robot teknolojileri; Robotic Arm; Robotlar