Total quality management in the service sector:(implementation of ISO 9000) - Güneş, Neşe (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; HİZMET SEKTÖRÜ-KALİTE; KALİTE-STANDARTLAR-ISO 9000; TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ; Üretim yönetimi