Çocuk resminde aile : Adıyaman ve Kahta okulları üzerinde bir inceleme - Kırkan, Ufuk (My University, 1994)
unknown
Keywords: ÇOCUKLAR-RESİM; Güzel ve dekoratif sanatlar; Resim sanatı; RESİM-İMGELER-AİLE İMGESİ