İstanbul’da piyasadan temin edilen kurutulmuş kırmızı biber örneklerinde aflatoksin aranması - Atak, Gülin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik teknoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Toksikoloji(zehir bilim)