Postmenopozal osteoporotik kadın hastalarda haftalık risedronat tedavisinin biyokimyasal belirteç olan osteoprotegerin ile takibi - Saygı, Evrim Karadağ (My University, 2005)
unknown
Keywords: Fiziksel Tıp