UEFA’ya üye ülkelerdeki futbol antrenör eğitimlerinin mukayeseli olarak incelenmesi: Türk futbol antrenörleri eğitimi üzerinde bir araştırma - İnal, Ali Niyazi (My University, 1995)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-FUTBOL-ANTRENÖR EĞİTİMİ; Top oyunları