12-14 yaş elit kız ve erkek tenis oyuncularının morfolojik özellikleri ile motor performansları arasındaki ilişkilerin incelenmesi - Yavuz, Billur (My University, 1990)
unknown
Keywords: SPOR-TENİS-SPORCULAR-PERFORMANS