Değişen dünya ve roman:1.Dünya Savaşı öncesi ve sonrası İngiliz toplumuna yansıtma olarak Howards End ve Mrs.Dalloway - Kotikoğlu, Silvart (My University, 1996)
unknown
Keywords: Dil; İNGİLİZ ROMANI; İngilizce; Uygulamalı dilbilim