Nesnel gerçeğin düşüncedeki yansısı hazır-nesne - Gönen, Umut (My University, 2004)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Hazır-nesne; Heykeltraşlık; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık); Teknikler ve işlemler