Obsesif kompulsif bozuklukta biölgesel beyin kan akımı değişikliklerinin 99m Tc-HMPAO spect ile değerlendirilmesi - Hüsemoğlu, Gül Bahar (My University, 2001)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; Psikiyatri; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-psikiyatri