İnflamatuar barsak hastalıklarında ısı şoku proteini 60 ve 72”nin (HSP 60, HSP 72) intestinal ekspresyonu ve 5-ASA tedavisinin etkileri - Atuğ, Özlen (My University, 2000)
unknown
Keywords: Barsak hastalıkları; Hastalıklar; İç hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri