Streptozotocin ile deneysel diyabet oluşturulan sıçanların çene kemiklerindeki değişimlerin histopatolojik incelemesi - Salih, İmad Muhammed (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri