Türk basınında İsrail-Filistin sorunu ve algı yönetimi (1947-2010) - Yaman, Semanur Sönmez (My University, 2020)
TÜRK BASINI=TURKISH PRESS; TÜRK İSRAİL İLİŞKİLERİ=TURKISH-ISRAELI RELATIONS; ELEŞTİREL SÖYLEM ÇÖZÜMLEMESİ=CRITICAL DISCOURSE ANALYSIS

İSRAİL, FİLİSTİN, ORTADOĞU, TÜRK BASINI ALGI YÖNETİMİ, ELEŞTİREL SÖYLEM ANALİZİ, GAZETE HABER, TEUN ADRIANUS VAN DJK
Keywords: Basın; ELEŞTİREL SÖYLEM ANALİZİ; ELEŞTİREL SÖYLEM ÇÖZÜMLEMESİ=CRITICAL DISCOURSE ANALYSIS İSRAİL; FİLİSTİN; GAZETE HABER; Gazetecilik; Journalism; ORTADOĞU; Press; TEUN ADRIANUS VAN DJK; Turkey; TÜRK BASINI ALGI YÖNETİMİ; TÜRK BASINI=TURKISH PRESS; TÜRK İSRAİL İLİŞKİLERİ=TURKISH-ISRAELI RELATIONS; Türkiye