Trazodun’un fonksiyonel dispepsi semptomlarına etkisi - Türker, Şeniz Aşıcı (My University, 2002)
unknown
Keywords: Aile Hekimliği; İnsan fizyolojisi; Sağlığın geliştirilmesi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri