Ekonomik kalkınma, Kırgız Cumhuriyeti ekonomisi ve Kırgızistan-Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler - Azizova, Nargiz (My University, 2004)
unknown
Keywords: Ekonomi; Kırgızistan_Ekonomik İlişkiler_Türkiye; Türkiye_Ekonomik İlişkiler_Kırgızistan; Uluslararası ekonomi