Çağdaş Türk resim ve süreci içindeki minyatürün temel yapısı ve yeri - Duru, Ergun (My University, 1994)
unknown
Keywords: araçlar; biçimler; gereçler; Güzel ve dekoratif sanatlar; işlemler; malzemeler; MİNYATÜR SANATI-TÜRK-TARİH; Minyatürler; Resim sanatı; RESİM SANATI-TÜRK; Teknikler