Çocuklarda aşı ile önlenebilen İnvazif Bakteri İnfeksiyonlarından korunmada seçilecek aşıların belirlenmesi ve takibi amacıyla ülke genelinde bakteriyal menenjit sürveyansı - Toprak, Demet (My University, 2009)
unknown
Keywords: Bakteriler; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Tıp