Tuşa basış dinamikleri, akselerometre ve jiroskop verileriyle mobil cihazlarda davranışsal biyometrik kimlik doğrulama - Balkır, Umut Berhan (My University, 2020)
unknown
Keywords: Bilgisayar mühendisliği; Computer engineering