Uluslararası muhasebe standartlarına göre Türkiye’de finansal tablolar konsolidasyonunun incelenmesi - Çetin, Ayten (My University, 1996)
unknown
Keywords: Muhasebe; MUHASEBE_STANDARTLAR; Yönetim ve yardımcı hizmetler