Açıklamalı Eski Harfli Türkçe Matbû Tasavvuf Kitapları Bibliyografyası // Ahmed Hüsâmeddin Dağıstânî, Makāsıd-ı Sâlikîn, [İstanbul]: Evkāf-ı İslâmiyye Matbaası, 1341 (1923), 68 s. - (:unkn) unknown (My University, 2012)
0
Keywords: Din Bilimi