Güncel yönetim bilişim sistemleri çalışmaları - GÜRDER, FİLİZ (Akademisyen Kitabevi, 2023)
Bölüm 1 Ulusal Sağlık Araştırmalarında Coğrafi Enformasyon Sistemleri - Filiz VAROL GÜRDERBölüm 2 Makine Öğrenmesi Teknikleriyle Akciğer Kanseri Tahminlemesi - Deniz HERAND, Sercan DÜZELBölüm 3 Sayısal Filigran - Hüseyin Bilal MACİT Arif KOYUNBölüm 4 Makine Öğrenmesi Pazarlama ve Veri Analitiği - Mevlüt ALTUNBAYBölüm 5 Gezgin Satıcı Probleminin Çözümü İçin Genetik Algoritma Tabanlı Bir Yazılım Önerisi - Kadir KIRDABölüm 6 Lojistik Performans Göstergelerine Göre Ülkelerin Chi-Squared Automatic Interaction Detector Algoritması ile Sınıflandırılması - Şebnem KOLTAN YILMAZBölüm 7 Urap Türkiye Sıralamasındaki Bazı Üniversitelerin Kullandığı Öğrenme Yönetim Sistemlerinin İncelenmesi - Deniz TANIRBölüm 8 Python Scrapy Kütüphanesi ile Web’den Bilgi Toplama ve Veri Çekme Teknikleri - Kâmil Abdullah EŞİDİR

Chapter 1 Geographic Information Systems in National Health Research - Filiz VAROL GÜRDERChapter 2 Lung Cancer Prediction with Machine Learning Techniques - Deniz HERAND, Sercan DÜZELChapter 3 Digital Watermarking - Hüseyin Bilal MACİT Arif KOYUNChapter 4 Machine Learning Marketing and Data Analytics - Mevlüt ALTUNBAYChapter 5 A Genetic Algorithm Based Software Proposal for Solving the Traveling Salesman Problem - Kadir KIRDAChapter 6 Classification of Countries According to Logistics Performance Indicators with Chi-Squared Automatic Interaction Detector Algorithm - Şebnem KOLTAN YILMAZChapter 7 Investigation of Learning Management Systems Used by Some Universities in Urap Turkey Ranking - Deniz TANIRChapter 8 Techniques for Collecting and Retrieving Data from the Web with Python Scrapy Library - Kâmil Abdullah EŞİDİR
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; İşletme; Yönetim Bilişim Sistemleri; Social Sciences and Humanities; Management; Management Information Systems; Sosyal Bilimler (SOC); Ekonomi ve İş; İŞLETME; YÖNETİM; Social Sciences (SOC); ECONOMICS & BUSINESS; BUSINESS; MANAGEMENT; Karar Bilimleri (çeşitli); Genel Karar Bilimleri; Strateji ve Yönetim; Pazarlama; İşletme ve Uluslararası Yönetim; Genel İşletme, Yönetim ve Muhasebe; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Decision Sciences (miscellaneous); General Decision Sciences; Strategy and Management; Marketing; Business and International Management; General Business, Management and Accounting; Social Sciences & Humanities