Maximal egzersize metabolik ve hormonal cevap - Turgut, Adnan (My University, 1991)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-FİZYOLOJİ-EGZERSİZ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri