Siyaset muhabirliği - DOSTER, HÜSEYİN BARIŞ (Çizgi, 2022)
Dijital Çağda Uzman Gazetecilik, yeni iletişim teknolojilerinin gazetecilik pratikleri üzerine etkisiyle bir ihtiyaç olarak ortaya çıkmıştır. Elinizde bulunan iki ciltten oluşan kitabın bölümleri, bu ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla titizlikle oluşturuldu. Dolayısıyla bu eser, medya ve gazetecilik çalışmalarıyla dijital iletişimi birleştirmektedir.Bu kitap; eğitim, siyaset ve ekonomi gibi geleneksel gazetecilik alanlarının yanı sıra dijitalleşmenin ve yeni iletişim teknolojilerinin ortaya çıkardığı robot gazetecilik, veri gazeteciliği ve immersive gazetecilik gibi alanları da kapsamaktadır.Bu iki ciltlik eser, gazetecilik uzmanlık alanlarıyla ilgili temel bir başvuru kaynağı niteliğindedir. Çalışma, iletişim alanındaki akademisyenler, öğrenciler ve medya profesyonellerine dijital çağda gazetecilik uzmanlık alanları konusunda katkı sağlayacaktır.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Siyaset Bilimi; Uluslararası İlişkiler; Diğer; Social Sciences and Humanities; Political Science; International Relations; Other; Sosyal Bilimler (SOC); Sosyal Bilimler Genel; ULUSLARARASI İLİŞKİLER; POLİTİKA BİLİMİ; Social Sciences (SOC); SOCIAL SCIENCES, GENERAL; INTERNATIONAL RELATIONS; POLITICAL SCIENCE; Siyasi bilimler ve Uluslararası İlişkiler; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Political Science and International Relations; Social Sciences & Humanities