Nanoteknoloji inovasyon sistemi: Türkiye tekstil sektörü örneği - Sevinç, Ender (My University, 2017)
Bilim ve teknolojinin hızlanarak gelişmesi, yeni ve çok disiplinli teknolojilerin doğmasına da öncülük etmiştir. ABSTRACT Rapid developments in science and technology have pioneered for coming up new and multi-disciplinary technologies.
Keywords: Competitiveness; Innovation; Innovation Systems; İnovasyon; İnovasyon Sistemleri; Nanoteknoloji; Rekabet Gücü Nanotechnology; Tekstil endüstrisi; Tekstil endütsrisi; Türkiye; Yenilikler