Satınalma departmanının reorganizasyonu - Biten, İrfan (My University, 1990)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Organizasyon ve finansman; Reorganizasyon; Şirketler - REORGANİZASYON; Şirketler-SATINALMA BÖLÜMÜ