Deneysel olarak oluşturulan spinal kord yaralanmasında trombositden zengin plazmanın etkisinin incelenmesi - Yapıcı, Hilal (My University, 2017)
Omurilik yaralanması (SKH) idrar yolu enfeksiyonlarına, böbrek ve mesane sorunlarına yol açabilir. ABSTRACT Spinal cord injury (SCI) can lead to urinary tract infections, kidney and bladder problems.
Keywords: Biyokimya, Tıbbi; bladder; böbrek Spinal cord injury; Etkileri; İdrar yolu enfeksiyonları; kidney; mesane; Nedenleri; oksidan-antioksidan parametreler; omurilik; Omurilik yaralanması; oxidant-antioxidant parameters; platelet rich plasma; spinal cord; trombositten zengin plazma