Splenektomiye refrakter kronik idiopatik trombositopenik purpura olgularında helikobakter pylori eradikasyonunun trombosit sayısı üzerine etkisi - Erkek, Ahmet (My University, 2011)
unknown
Keywords: Genel Cerrahi; Tıp