Üniversite son sınıf öğrencilerinin kadına ilişkin “namus” anlayışı ile ilgili tutumları (Ankara örneklemi) - Gürsoy, Elif (My University, 2009)
unknown
Keywords: Hemşirelik; Kadın Sağlığı; Kadın_Namus; Toplumsal Cinsiyet