İşçinin davranışlarından kaynaklanan geçerli nedenlerle iş sözleşmesinin süreli feshi - Sarı, Ayşegül (My University, 2017)
İş güvencesi kavramı, Türkiye’de ve dünyada uzun süre tartışılmış olan bir kavram olması sebebiyle günümüzde modern iş hukukunun en önemli kavramlarından birisidir.

The concept of job security is one of the most important concepts of modern business law because it is a concept that has been discussed in the Turkey and also around the world for a long time.
Keywords: Employee; Employer; Hukuk ve mevzuat; İş Güvencesi; İş güvenliği; İş hukuku; İşçi; İşçi hakları; İşten çıkarma; İşveren Labour Law; Job Security; Periodical Cancelation; Süreli Fesih; Türkiye