Video oyunu oynayan ve oynamayan ergenlerin bazı kişilik özellikleri ve serbest zaman değerlendirme etkinliklerinin karşılaştırılması - Alantar, Melda (My University, 1996)
unknown
Keywords: Eğitim; Eğitim psikolojisi; KİŞİLİK