Açık ve uzaktan eğitimde öğrenim gören öğrencilerin mobil öğrenmeye yönelik tutumlarının incelenmesi - Gürkan, Fadime (My University, 2017)
Açık ve uzaktan eğitim ile birlikte öğrenenlere, zaman ve mekân özgürlüğü tanınarak uzaktan iletişim araçları ve sistemlerine bağlı bir şekilde öğrenme ortamı sunulduğu bir öğrenme süreci sağlanmaktadır.

With open and distance education, learners are provided with a learning process where time and space freedom are provided and a learning environment based on distance communication tools and systems is provided.
Keywords: Açık eğitim; açık öğretim; attitude; Denetim; distance education; Eğitim; Mobil öğrenme; Mobil uygulamalar, Eğitimde; open education; Teknolojik yenilikler; tutum Mobile learning; Türkiye; Uzaktan eğitim; Yönetim