Estetik eğitim programının beş yaş çocukların estetik yargı ve görsel algı gelişimine etkisinin incelenmesi - Ünlüer, Esra (My University, 2017)
Bu araştırmada, Estetik Eğitim nın okul öncesi eğitime devam eden beş yaş çocuklarının estetik yargı ve görsel algı gelişimlerine etkililiğinin belirlenmesi amaçlanmıştır.

In this study, it is aimed to determine the effectiveness of the Aesthetic Education Program on aesthetic judgment and visual perception of the five-year-old children attending at preschool institutions.
Keywords: Aesthetic Education Program; Aesthetic Judgment; Eğitim programları; Estetik; Estetik eğitim programı; Estetik Yargı; Görsel Algı Aesthetic; Okulöncesi eğitim; Türkiye; Visual Perception