Karayolları trafik kanuna göre motorlu araç işletenin (ve araç işleticisinin bağlı olduğu teşebbüs sahibinin) hukuki sorumluluğu - Özkan, Ali Yaşar (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hukuk; ÖZEL HUKUK