Sanayi işletmelerinde araştırma geliştirme departmanlarının yeri ve önemi - Aygen, Hakan (My University, 1996)
unknown
Keywords: AR-GE DEPARTMANLARI; Araştırma ve geliştirme; Genel yönetim; Üretim yönetimi