Altyapı yatırımlarına özel sektör katılımının fiyatlama politikası üzerine etkisi - Çelen, Mustafa; Bali, Bülent; ÇELEN, MUSTAFA (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2005)
Kamu altyapı hizmetlerinin özelleştirilmesinin her zaman fiyat artışlarını beraberinde getirdiğine yönelik görüşler, gerek teorik, gerekse ülke uygulamaları dikkate alındığında doğrulanmamaktadır.