Sinematografik bir tür olarak siyasal sinema ve Türkiye’deki durum - Mirahmetoğlu, Yasemin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Fotoğrafçılığın özel türleri; Fotoğrafçılık; Güzel ve dekoratif sanatlar; Sinema filmi fotoğrafçılığı; SİNEMA-SİYASAL SİNEMA-TÜRKİYE