Tip 2 diabetes mellitusu olan hastalarda crp1059g/ c gen polimorfizminin serum crp düzeyleri ve karotis intima medya kalınlığı ile ilişkisi - Yazıcı, Dilek (My University, 2008)
unknown
Keywords: Endokrinoloji; Metabolizma Hastalıkları; Tıp