Türkiye ve Avrupa ülkelerinin beşeri ve ekonomik kalkınma açısından çok değişkenli istatistiksel yöntemler yardımı ile karşılaştırılmaları - Demirhan, H. Dicle (My University, 1995)
unknown
Keywords: İKTİSADİ GELİŞME-AVRUPA; İKTİSADİ GELİŞME-TÜRKİYE