Hekimlerin, tıp fakültesi öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin epistemolojik inançları ve yaşam boyu öğrenme eğilimlerinin incelenmesi - Arslan, Şeyda Ferah (My University, 2017)
Amaç: Bu çalışmada tıp fakültesi öğrencilerinin, öğretim üyelerinin ve hekimlerin epistemolojik inançları ve yaşam boyu öğrenme eğilimlerini incelemek amaçlanmıştır.Gereç ve Yöntem: Araştırma, ilişkisel tarama modeline dayanan betimsel bir çalışmadır.

Aim: The study aimed to investigate epistemological beliefs and lifelong learning tendency of medical students, physicians, and medical teachers.Materials and Methods: It is a descriptive research based on the model of relationship survey.
Keywords: Araştırma; Eğitim; Epistemological beliefs; Epistemolojik inançlar; Lifelong learning; Medical education; Tıp; Tıp eğitimi; Yaşam boyu öğrenme