Endüstri işletmelerinde büyüklüğün yapısal farklılaşma ve merkezleşme üzerine etkileri ve uygulamalı bir yaklaşım - Doğan, Binali (My University, 1986)
unknown
Keywords: İŞLETMELER-BÜYÜKLÜK; İŞLETMELER-MERKEZLEŞMEME