Deney hayvanlarında lityum tuzlarının bazı biyokimyasal parametrelere etkilerinin incelenmesi. - İdemen, M. Nedim (My University, 1986)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ