Genç güreşçi yetiştirilmesi konusunda kamu kuruluşlarının rolu Bursa bölgesi örneği - Bıyıklı, Yusuf (My University, 1991)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR - GÜREŞ