Selimiye Camii iç ve dış mimari süslemeleri - Dinçeli, İbrahim (My University, 1989)
unknown
Keywords: Camiler ve minareler; CAMİLER-TÜRK-SÜSLEMELER; Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık