Stok yönetimi kararlarının alınmasında etkili maliyet faktörleri ve bigisayarda stok takip uygulaması - Güvenç Bostancı, Semra (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Malzemelerin yönetimi; STOK YÖNETİMİ