Küçük hücreli-dışı akciğer kanserlerinin preoperatif evrelendirilmesinde bilgisayarlı tomografi ve manyetik rezonans’ın yeri - Baltacıoğlu, Feyyaz (My University, 1997)
unknown
Keywords: Akciğerler-Hastalıklar; Hastalıklar; Solunum sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri