Ortadoğu barış süreci ve iktisadi yapı üzerindeki etkileri - Okyar, Cüneyt (My University, 1998)
unknown
Keywords: Orta Doğu; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri; Uluslararası ilişkiler