Programlanabilir işmakinalarının etüdü, değerlendirilmesi, irdelenmesi ve uygulaması - Kılıçarslan, Şemsettin (My University, 1988)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ; İŞ MAKİNALARI; Mühendislik ve ilgili işler; Takım tezgahları