Mide kanseri nedeniyle subtotal gastrektomi uygulanmış olgularda C-14 üre nefes testi ile helikobakter pilori varlığının araştırılması ve optimum örnekleme zamanı - Çiven, Hüseyin (My University, 2008)
unknown
Keywords: Kanser; Nükleer Tıp; Tıp