Safevi devri tezhip sanatı (İstanbul Üniversitesi Kütüphanesi’ndeki Eserlerin incelenmesi) - Özcan, Nermin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı_Türk