Akut romatizmal ateş geçirmiş olup romatizmal, karditi olan erişkinlerde geçmiş ve güncel psikopatoloji - Gımzal, Aylan (My University, 2002)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; Psikiyatri; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri